Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ناگفته هایی خطرناک از سوسیس و کالباس

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار پزشکی
Konu Başlığı ناگفته هایی خطرناک از سوسیس و کالباس
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مسعود نصیری با اشاره به رایج شدن استفاده از فست*فودها خصوصا در بین کودکان، اظهار داشت: بخش عمده*ای از مصرف فست فودها ناشی از مسائل فرهنگی بوده و لازم است این فرهنگ در خانوادها به صورت پایه*ای اصلاح شود.
وی در خصوص مضرات استفاده از فست فودها، یادآوری کرد: عمده مواد تشکیل دهنده فست فودها سوسیس و کالباس است و این محصولات بنا به دلایل مختلفی می*تواند برای سلامت افراد مضر باشد.
به گفته این کارشناس تغذیه، درصد گوشت فرآورده*هایی همچون سوسیس و کالباس بر اساس آنچه که بر روی آن درج شده چندان قابل اعتماد نیست، زیرا در کشور ما به دلیل بالا بودن قیمت گوشت امکان استفاده فراوان از آن میسر نیست و کارخانجات مجبورند از سایر افزودنی*ها در تولید فرآورده*های گوشتی خود استفاده کنند.
نصیری تصریح کرد: در برخی موارد نیز امکان تقلب وجود دارد که از گوشت خالص برای تولید فرآورده*های گوشتی استفاده نشود که این امر نیز می*تواند گاهی خطرآفرین باشد. وی استفاده از چربی*های اشباع را از دیگر دلایل مضر بودن فست فودها عنوان کرد و گفت: بسیاری از کارخانجات تولید فرآورده*های گوشتی برای اینکه محصول خود را به قوام برسانند مجبورند از چربی*های اشباع در آنها استفاده کنند که این چربی*ها برای سلامتی مضر است.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: افزودنی*هایی که به فرآورده*های گوشتی اضافه می*شود نیز می*تواند مضر باشد که اگرچه مانع رشد نکردن باکتری در این محصولات می شود، اما میزان افزودنی ها اگر افزایش یابد و بر اساس استانداردها نباشد تهدیدی برای سلامت افراد است.
نصیری اظهار داشت: نیترات و نیتریت*ها از جمله این افزودنی*ها هستند که زمینه ساز رنگ خوب فرآورده*های گوشتی می*باشند، اما در بدن به نیتروزآمین تبدیل می*شوند که به شدت سرطان زا است.
به گفته وی، انواع سرطان*ها به ویژه مدل خاصی از سرطان دستگاه گوارش می*تواند از طریق این افزودنی*ها در بدن ایجاد شود، خصوصا در بدن کودکان که سرعت رشد و تکثیر سلولی آنها بالا است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: یکی از مهمترین فست فودهایی که بچه*ها دوست دارند پیتزا است که می*توان آنها را به استفاده از پیتزاهای خانگی که با گوشت، سویا و سبزیجات پخته می*شود عادت داد و به میزان بسیار کمتری از سوسیس و کالباس در آن استفاده کرد.
نصیری ادامه داد: توصیه می*شود چنانچه مجبور به استفاده از فست فودها هستید از فرآورده*های گوشتی با درصد گوشت بالا و تولید شرکت*های معتبر استفاده کنید.
 
بالا پایین