Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فیله مینیون

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı فیله مینیون
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

فیله مینیون

مواد لازم:

  • استیک 300 گرمی فیله گوساله، نحوه پخت آب دار
  • سس خردل: 10 گرم
  • عسل: 5 گرم
  • سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهیه:

استیکی متفاوت که هم قابلیت گریل شدن دارد، هم بر روی چدن و اگر هم بخواهید بر روی کباب پز هم قرار گرفته و آماده می*شود. در بسیاری از رستوران*ها فیله مینیون را از فیله گوساله جوان انتخاب کرده و پس از یک برش عمقی آن را به دو نیمه یا سه نیمه جدا از هم یا به هم چسبیده تبدیل کرده و در کنار سس های متنوع سرو می*کنند. پیشنهاد ما برای طعم دار کردن فیله مینیون به این ترتیب است که 20 گرم سس خردل، 10 گرم عسل، 5 گرم سرکه بالزامیک، یک عدد فلفل سبز متوسط را میکس کرده و فیله را به مدت 4 تا 5 ساعت در این سس قرار می*دهیم، پس از طعم دار شدن فیله را بر روی چدن بگذارید. لازم به ذکر است که نحوه طبخ فیله مینیون به صورت آبدار است. در واقع بر روی حرارت مستقیم چدن بین 3 تا 4 دقیقه طول می*کشد تا فیله مینیون آماده شود.
 
بالا پایین