***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
فیله مینیون
مواد لازم:
- استیک 300 گرمی فیله گوساله، نحوه پخت آب دار
- سس خردل: 10 گرم
- عسل: 5 گرم
- سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
استیکی متفاوت که هم قابلیت گریل شدن دارد، هم بر روی چدن و اگر هم بخواهید بر روی کباب پز هم قرار گرفته و آماده می*شود. در بسیاری از رستوران*ها فیله مینیون را از فیله گوساله جوان انتخاب کرده و پس از یک برش عمقی آن را به دو نیمه یا سه نیمه جدا از هم یا به هم چسبیده تبدیل کرده و در کنار سس های متنوع سرو می*کنند. پیشنهاد ما برای طعم دار کردن فیله مینیون به این ترتیب است که 20 گرم سس خردل، 10 گرم عسل، 5 گرم سرکه بالزامیک، یک عدد فلفل سبز متوسط را میکس کرده و فیله را به مدت 4 تا 5 ساعت در این سس قرار می*دهیم، پس از طعم دار شدن فیله را بر روی چدن بگذارید. لازم به ذکر است که نحوه طبخ فیله مینیون به صورت آبدار است. در واقع بر روی حرارت مستقیم چدن بین 3 تا 4 دقیقه طول می*کشد تا فیله مینیون آماده شود.