Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

حواری مرغ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı حواری مرغ
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

در بین انواع غذاهای رنگارنگ [h=3]جنوبی[/h]، حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه*ای هندی دارد، می*توانید با گوشت، مرغ، ماهی و [h=3]میگو[/h] البته با تغییراتی اندک تهیه کنید. حواری هم از آن دسته غذاهایی است که در استان*های [h=3]جنوبی[/h] و حتی کشورهای حوزه خلیج*فارس طبخ می*شود. پیشنهاد می*کنم بنا به سلیقه خود بعضی از مواد این غذا را کم و زیاد کنید تا به طعم*ها جدیدی دست پیدا کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • برنج: 300 گرم، خیسانده

  • مرغ: 800 گرم، خرد کرده

  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

  • سیر: 2 حبه ساطوری

  • گوجه*فرنگی درشت: یک عدد، نگینی

  • فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری


  • زردچوبه: یک قاشق چای*خوری

  • هل سبز: 2 عدد

  • پودر زیره سبز: یک قاشق چای*خوری

  • فلفل سیاه: یک قاشق چای*خوری

  • گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

  • نمک: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید.

2 - ادویه*جات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجه*فرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازه*ای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد.

3 - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. 30 دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی [h=3]بندری[/h] یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید.

نکات

1 - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس می*شود.

2 - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید.

3 - می*توانید گوجه*فرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجه*فرنگی خرد کرده می*ریزید بهتر است پوست آن را بگیرید.
 
بالا پایین