***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
در بین انواع غذاهای رنگارنگ [h=3]جنوبی[/h]، حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه*ای هندی دارد، می*توانید با گوشت، مرغ، ماهی و [h=3]میگو[/h] البته با تغییراتی اندک تهیه کنید. حواری هم از آن دسته غذاهایی است که در استان*های [h=3]جنوبی[/h] و حتی کشورهای حوزه خلیج*فارس طبخ می*شود. پیشنهاد می*کنم بنا به سلیقه خود بعضی از مواد این غذا را کم و زیاد کنید تا به طعم*ها جدیدی دست پیدا کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
1 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید.
2 - ادویه*جات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجه*فرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازه*ای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد.
3 - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. 30 دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی [h=3]بندری[/h] یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید.
نکات
1 - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس می*شود.
2 - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید.
3 - می*توانید گوجه*فرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجه*فرنگی خرد کرده می*ریزید بهتر است پوست آن را بگیرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- برنج: 300 گرم، خیسانده
- مرغ: 800 گرم، خرد کرده
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- سیر: 2 حبه ساطوری
- گوجه*فرنگی درشت: یک عدد، نگینی
- فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری
- ادویه [h=3]پلو[/h]یی: یک قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یک قاشق چای*خوری
- هل سبز: 2 عدد
- پودر زیره سبز: یک قاشق چای*خوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چای*خوری
- گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
1 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید.
2 - ادویه*جات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجه*فرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازه*ای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد.
3 - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. 30 دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی [h=3]بندری[/h] یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید.
نکات
1 - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس می*شود.
2 - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید.
3 - می*توانید گوجه*فرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجه*فرنگی خرد کرده می*ریزید بهتر است پوست آن را بگیرید.