Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پیستو مانچه*گو

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı پیستو مانچه*گو
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

این غذای گیاهی از منطقه لامانچا که در مرکز اسپانیا قرار دارد آمده است. ریشه این غذا به احتمال زیاد مراکشی است و به دوران تسلط کارتاژها بر اسپانیا بازمی*گردد.
در دستور سنتی این غذا خبری از گوجه*فرنگی و فلفل نیست، چون تا قرن شانزدهم و کشف آمریکا خبری از این دو گیاه در اروپا نبوده است.
این غذا را با نان سرخ شده سرو کنید و اگر گیاهخوار نیستید آن را با تخم*مرغ آبپز، نیمرو یا ماهی سرخ*شده سرو کنید.

مواد لازم برای 4 تا 6نفر:

  • روغن مایع یا زیتون: 100 میلی*لیتر

  • پیاز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوری

  • سیر: 4 حبه، ورقه*ورقه

  • زیره سیاه: یک قاشق چای*خوری


  • گوجه*فرنگی متوسط: 4 عدد، پوست*کنده و ساطوری


  • فلفل دلمه*ای قرمز: 2 عدد، ساطوری

  • آویشن: یک قاشق چای*خوری

  • سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - نیمی از روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس از تابه خارج کنید.

2 - باقی روغن را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده و [h=3]بادمجان[/h] و زیره را در آن سرخ کنید، پس از 8 دقیقه یا هنگامی که [h=3]بادمجان[/h]*ها روغن به خود جذب کرده و نرم شد، گوجه*فرنگی را اضافه کنید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا آب گوجه*فرنگی تبخیر شود.

3 - [h=3]کدو[/h]، فلفل و آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید، پس از 10 دقیقه یا هنگامی که [h=3]کدو[/h]ها نرم شد سرکه را اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

نکات

1- در روش سنتی طبخ این غذا سبزیجات را آنقدر می*پزند تا کاملا له شود.

2- بهتر است فلفل دلمه*ای*ها را ابتدا کباب کرده و پوست بکنید، سپس به غذا اضافه کنید.

3- این غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو می*کنند.
 
بالا پایین