Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سوپ خامه اسفناج

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı سوپ خامه اسفناج
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

برای 4 نفر:

500 گرم برگ [h=3]اسفناج[/h]

5 پیمانه آب

2 عدد پیاز (ریز خرد شود)

25 گرم یا 2 قاشق سوپ*خوری کره

3 قاشق سوپ*خوری آرد سفید

یک پیمانه خامه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

2 عدد تخم*مرغ پخته برای تزئین

طرز تهیه:

1 – آب را در قابلمه*ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس [h=3]اسفناج[/h] را به همان حالت درسته به آن اضافه کنید و مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا بپزد.

2 – برگ [h=3]اسفناج[/h] پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردکن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل کنید. قابلمه حاوی آب را نیز کنار بگذارید.

3 – کره را داخل تابه*ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه کردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یک الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.

4 – مخلوط پیازداغ و آرد سرخ*شده را به آبی که [h=3]اسفناج[/h] در آن پخته شده است، [h=3]بیف[/h]زایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و کمی غلیظ شود.

5- سپس پوره [h=3]اسفناج[/h] و خامه را به آن اضافه کرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا [h=3]بیف[/h]تد و غلظت مناسبی پیدا کند.

6- در این فاصله، نمک و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه کنید.

7- در ضمن، تخم*مرغ*ها را هم در قابلمه کوچکی آب*پز کنید. در پایان، سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و تخم*مرغ*های پخته را هم با چاقو به دو نیم کرده و روی سوپ قرار دهی تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 60 دقیقه
دسته غذایی : غذای اصلی (Main Dish)



مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی[/h] آکا برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/[h=3]آشپزی[/h] آکا
1 - 1 فنجان گوجه فرنگی پوره شده و بی*آب
2 - 3/1 فنجان زیتون سیاه بدون هسته – نصف شده
3 - 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
4 - ½ فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
5 - 1 قاشق چای خوری نمک
6 - فلفل سیاه به میزان دلخواه
7 - 8 عدد (حدود 1500 گرم) عدد ران مرغ (قسمت بالایی ران)
8 - 3/1 فنجان ریحان – خرد شده
9 - 12 حبه سیر
10 - ½ فنجان شراب سفید غیر شیرین (White Wine)
11 - 1 عدد پیاز - خرد شده
12 - 2 قاشق چای خوری رزماری – خرد شده (اگر از رزماری خشک شده استفاده می*کنید ¾ قاشق چای خوری کافیست) تذکر :
در مورد کنسرو گوجه فرنگی دوستان مقیم ایران می*توانند از گوجه* فرنگی رنده شده استفاده کنند که البته بدون آب باشد. می*توانید برای خوش*رنگ شدن، به ازای هر فنجان گوجه فرنگی، ½ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. زیتون سیاه در ایران موجود است اما اگر دسترسی به آن مشکل بود از دیگر زیتونهای گوشتی استفاده کنید. فراموش نکنید که اگر زیتون شما شور بود 2 ساعت قبل از استفاده آن را در مقداری آب سرد ریخته و بگذارید بماند تا شوری آن گرفته شود. با توجه به حرام بودن شراب در دین اسلام بجای شراب سفید هم سرکه سیب و بجای آب مرغ هم می*توانید قرص سوپ بریزید
طرز تهیه :
در یک تابه، روغن را با حرارت ملایم داغ میکنیم.
½ قاشق چای خوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه را به مرغ زده و آن را در تابه به مدت 8 دقیقه سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس مرغها را از تابه خارج میکنیم و حرارت را کاهش میدهیم.
پیاز و سیر را در تابه میریزیم و برای 5 دقیقه سرخ میکنیم تا پیاز نرم شود.
رزماری و شراب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم جوش بیاید. سپس اجازه میدهیم شراب آنقدر بجوشد تا مقدار آن به ¼ فنجان کاهش یابد.
آب مرغ، گوجه فرنگی، مرغ، زیتون و باقی مانده نمک را اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا غذا برای 20 الی 25 دقیقه بجوشد و مرغ بپزد.
پس از پختن مرغ، سیر ها را در غذا با چنگال له کنید و ⅛ قاشق چای خوری فلفل سیاه و ریحان را در غذا بریزید.
بعد از اینکه غذا یک جوش خورد، آن را از روی حرارت برداشته و سرو کنید.
پیشنهاد :
دوستان
[h=3]آش[/h]پز، میتوانند در صورت تمایل، میزان آب مرغ بکار رفته در غذا را 2 برابر کرده و آن را بعد از پخت، مانند [h=3]خورش[/h]ت، با برنج سرو کنند.
 
بالا پایین