***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
برنج 300 گرم
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
فلفل ( از نوع دلمه ای دو یا سه رنگ ) 2 عدد
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری
ادویه کاری یک قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
محلول زعفران به میزان لازم
آب 2/1 3 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با فلفل دلمه ای ( همزمان ) با کره و روغن مایع یا ( روغن زیتون ) تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه و ادویه کاری و برنج را افزوده کمی تفت دهید ، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه بگذارید تا بپزد ( 30 دقیقه )
توضیح: در صورت دلخواه می توان استاک مرغ را جایگزین آب نمود.
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی[/h] آکا برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/[h=3]آشپزی[/h] آکا
– فیله گوساله 700 گرم
– [h=3]قارچ[/h] 300 گرم
– خیار ترشی 100 گرم
– پیاز متوسط 2 یا 3 عدد
– خامه ترش 75 گرم
– خامه 100 گرم
– کره 50 گرم
– رب گوجه مقداری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز ها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید .خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید .[h=3]قارچ[/h]ها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید .گوشت را به شکل نوار های باریک ببرید .نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند .[h=3]قارچ[/h]ها را اضافه کنید و تفت دهید .حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیر ین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید .در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید .پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند .بهترین همراه برای [h=3]بیف[/h] استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است .سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید .دقت کنید که کمی سفت باشد .روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید .در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید .
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
فلفل ( از نوع دلمه ای دو یا سه رنگ ) 2 عدد
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری
ادویه کاری یک قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
محلول زعفران به میزان لازم
آب 2/1 3 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با فلفل دلمه ای ( همزمان ) با کره و روغن مایع یا ( روغن زیتون ) تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه و ادویه کاری و برنج را افزوده کمی تفت دهید ، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه بگذارید تا بپزد ( 30 دقیقه )
توضیح: در صورت دلخواه می توان استاک مرغ را جایگزین آب نمود.
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی[/h] آکا برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/[h=3]آشپزی[/h] آکا
– فیله گوساله 700 گرم
– [h=3]قارچ[/h] 300 گرم
– خیار ترشی 100 گرم
– پیاز متوسط 2 یا 3 عدد
– خامه ترش 75 گرم
– خامه 100 گرم
– کره 50 گرم
– رب گوجه مقداری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز ها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید .خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید .[h=3]قارچ[/h]ها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید .گوشت را به شکل نوار های باریک ببرید .نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند .[h=3]قارچ[/h]ها را اضافه کنید و تفت دهید .حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیر ین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید .در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید .پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند .بهترین همراه برای [h=3]بیف[/h] استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است .سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید .دقت کنید که کمی سفت باشد .روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید .در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید .