Swan
مدیر کل انجمن
[h=3]طرز تهیه[/h][h=4]مرحله 1[/h]
بادام را در یک کاسه به مدت ۸-۱۲ ساعت خیس می کنیم
بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم
خوب مخلوط می کنیم
مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند
مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم
شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید
پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید
بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم
[h=4]مرحله 2[/h]بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم
[h=4]مرحله 3[/h]مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم
[h=4]مرحله 4[/h]شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهدارید
[h=4]مرحله 5[/h]شما می توانید پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید نوش جان
[h=3]مواد لازم[/h]- 1 فنجان بادام خام، خیسانده شده در آب
- آب 3 فنجان
- 2 تا 4 عدد خرما
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- کمی نمک