Swan
مدیر کل انجمن
[h=3]طرز تهیه[/h][h=4]مرحله 1[/h]
فر را روشن می کنیم با 300 درجه فارنهایت
[h=4]مرحله 2[/h]در یک کاسه بزرگ دانه های کدو تنبل، خلال بادام و تخمه آفتابگردان را با شربت افرا خوب مخلوط می کنیم
[h=4]مرحله 3[/h]داخل سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و مخلوط را روی آن می ریزیم و خوب پهن می کنیم نباید لایه ضخیمی باشد چون می خواهیم تمام دانه ها خوب طلایی شوند
[h=4]مرحله 4[/h]سینی را داخل فر می گداریم به مدت 20 دقیقه
[h=4]مرحله 5[/h]سپس از فر خارج کرده می گذاریم سرد شود و در نهایت گیلاس ها را اضافه می کنیم با مقداری نمک
[h=4]مرحله 6[/h]این مخلوط را می توانید در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 2 هفته نگهداری کرد
[h=3]مواد لازم[/h]- دو فنجان تخم کدو
- یک فنجان خلال بادام
- سه چهارم فنجان تخمه آفتابگردان خام
- شش قاشق غذاخوری شربت افرا
- یک فنجان گیلاس خشک شده و یا زغال اخته
- نمک مقداری