Swan
مدیر کل انجمن
[h=3]طرز تهیه[/h][h=4]مرحله 1[/h]
در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انبه، فلفل قرمز ریخته و با روغن زیتون، سرکه و کمی نمک است مخلوط کنید و کنار بگذارند.
[h=4]مرحله 2[/h]سینه مرغ رو بپرید هم آب پز میشه کرد، هم از فر استفاده کرد و بعد برش میدیم (ریش ریش نکنید)
[h=4]مرحله 3[/h]بعد عسل خردل رو با هم مخلوط می کنیم . عسل و خردل را هم بزنید وبه مرغ اضافه کنید
[h=4]مرحله 4[/h]و درنهایت همه مواد را با هم مخلوط کرده و در طرف مورد نطر بریرید نوش جان
[h=3]مواد لازم[/h]- اسفناج کوچک 150گرم
- انبه، پوست کنده و قطعه قطعه شده: 1عدد
- فلفل دلمه قرمز قطعه قطعه شده: 1عدد
- روغن زیتون : 2قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک: ½ قاشق چایخوری
- عسل: 2قاشق چایخوری
- خردل: قاشق چایخوری
- سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- بادام زمینی: ¼ فنجان
- نمک دریایی به میزان لازم