Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه چامین مرغ و نودل

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı طرز تهیه چامین مرغ و نودل
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای 3 نفر :
سینه مرغ 1 عدد
نودل2 بسته
جوانه ماش2 پیمانه
سس سویا 1/2 پیمانه
هویج خلال کبریتی 250 گرم
کرفس خلال کبریتی 250 گرم
کنجد2 قاشق غذا خوری
پیاز 100 گرم
زنجبیلبه میزان لازم
شکربه میزان لازم
نمک ، فلفل و دارچینبه میزان لازم


طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.

مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.

میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .

میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .

چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .
 
بالا پایین