Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه کراکر پنیر چدار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı طرز تهیه کراکر پنیر چدار
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم :
آرد سه چهارم پیمانه
خمیرمایه فوری یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک یک هشتم قاشق مرباخوری
سرکه سفید یک هشتم قاشق مرباخوری
جوش شیرین یک هشتم قاشق مرباخوری
شکر یک هشتم قاشق مرباخوری
آب یک چهارم پیمانه به اضافه ۳قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا مایع یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده۱۱۳گرم


طرز تهیه :
آرد، خمیرمایه، نمک، جوش شیرین و شکر را با هم مخلوط کنید.
در قابلمه کوچکی آب، کره و روغن را به جوش بیاورید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سرکه را به آب اضافه کنید و به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید تا مخلوط شود. خمیر نرم و چسبناکی به دست خواهد آمد.
کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید؛ روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب کامل در یخچال بماند.

روز بعد، خمیر را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۲عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به ۲قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطحی که در آن کمی آرد پاشیده شده است، با وردنه باز کنید. سپس هر یک از خمیرها را از طول طوری تا بزنید که یک لایه در زیر و لایه بعدی روی آن قرار گیرد.
سپس تای خمیر را باز کنید (برای این که کنار کراکر نازک شود) سپس چهارگوش، چهارگوش برش بزنید و در سینی بچینید، روی آن ها را با خلال دندان سوراخ کنید و کمی پنیر، نمک و فلفل سیاه بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۴دقیقه در فر قرار دهید تاکمی طلایی شود.
کراکر هنگام خوردن باید ترد باشد.
 
بالا پایین