Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خورش نخودسبز و شويد

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı خورش نخودسبز و شويد
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:



گوشت ماهيچه گوسفند 500 گرم، حدود 2 عدد
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري

پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
سير 1 حبه
نخودسبزپوست گرفته 500 گرم
شويد 2 پيمانه، ساطوري
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق چايخوري
ادويه خورشي اصفهان 1 قاشق چايخوري
محلول زعفران 1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه به مقدار لازم


طرز تهيه:

گوشت ماهيچه را بشوييد و خشك كنيد. روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچه*ها را در روغن سرخ كنيد، به طوري كه دو طرف ماهيچه*ها قهوه*اي رنگ شوند. پيازداغ را به همراه سير له شده و ادويه خورشي اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهيد. حدود 4 پيمانه آب اضافه كرده و زيرخورش را كم كنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنيد. شويد را در روغن كمي تفت دهيد و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقيقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و خورش را با چلوي ساده سرو كنيد.


نكته:

لعاب اين غذا پيازداغ و شويد است. شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد.
اين غذا در تركيه و ايران متداول است. در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا مي*كند.

 
بالا پایین