v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:
گوشت ماهيچه گوسفند 500 گرم، حدود 2 عدد
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري
پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
سير 1 حبه
نخودسبزپوست گرفته 500 گرم
شويد 2 پيمانه، ساطوري
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق چايخوري
ادويه خورشي اصفهان 1 قاشق چايخوري
محلول زعفران 1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
گوشت ماهيچه را بشوييد و خشك كنيد. روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچه*ها را در روغن سرخ كنيد، به طوري كه دو طرف ماهيچه*ها قهوه*اي رنگ شوند. پيازداغ را به همراه سير له شده و ادويه خورشي اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهيد. حدود 4 پيمانه آب اضافه كرده و زيرخورش را كم كنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنيد. شويد را در روغن كمي تفت دهيد و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقيقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و خورش را با چلوي ساده سرو كنيد.
نكته:
لعاب اين غذا پيازداغ و شويد است. شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد.
اين غذا در تركيه و ايران متداول است. در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا مي*كند.
گوشت ماهيچه گوسفند 500 گرم، حدود 2 عدد
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري
پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
سير 1 حبه
نخودسبزپوست گرفته 500 گرم
شويد 2 پيمانه، ساطوري
روغن سرخ كردني 4 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق چايخوري
ادويه خورشي اصفهان 1 قاشق چايخوري
محلول زعفران 1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
گوشت ماهيچه را بشوييد و خشك كنيد. روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچه*ها را در روغن سرخ كنيد، به طوري كه دو طرف ماهيچه*ها قهوه*اي رنگ شوند. پيازداغ را به همراه سير له شده و ادويه خورشي اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهيد. حدود 4 پيمانه آب اضافه كرده و زيرخورش را كم كنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنيد. شويد را در روغن كمي تفت دهيد و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقيقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و خورش را با چلوي ساده سرو كنيد.
نكته:
لعاب اين غذا پيازداغ و شويد است. شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد.
اين غذا در تركيه و ايران متداول است. در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا مي*كند.