- تاریخ ثبتنام
- Feb 24, 2014
- ارسالیها
- 281
- پسندها
- 406
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تهران
- دل نوشته
- آدم وقـتی یـه حـس تکرار نشدنی رو با یکی تجـربه مـیکـنه . . . دیگه اون حــس رو با کـس دیگه ای نـمیـتونه تـجـربه کـنه ! بـعـضی حــس هـا . . . خــاص و نــاب هـسـتـنـد . . . مـثـل بــعـضـی آدم هـا . . . !
اعتبار :
مواد لازم :
۱ ـ بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
۲ ـ كره ۵۰ گرم
۳ ـ پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
۴ ـ شير ۲ ليوان
۵ ـ توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
۶ ـ پودر شكلات براي تزئين
طرز تهيه :
بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد .
اگر جدا كردن پودينگ به روش من ( روش بالا ) برايتان مشكل است قبل از اينكه تارت را تهيه كنيد يك نايلكس رادر كف ظرف بيندازيد و بعد تارت را تهيه كنيد البته در اين روش دقت بيشتري نياز است و موقعي كه تارت آماده شد به كمك شخص ديگري لبه نايلكس را گرفته و از ظرف خارج كنيد و با احتياط نايلكس را طوري كه به تارت آسيب نرسانيد را جدا كنيد
منبع:اشپزی رنگین
۱ ـ بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
۲ ـ كره ۵۰ گرم
۳ ـ پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
۴ ـ شير ۲ ليوان
۵ ـ توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
۶ ـ پودر شكلات براي تزئين
طرز تهيه :
بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد .
اگر جدا كردن پودينگ به روش من ( روش بالا ) برايتان مشكل است قبل از اينكه تارت را تهيه كنيد يك نايلكس رادر كف ظرف بيندازيد و بعد تارت را تهيه كنيد البته در اين روش دقت بيشتري نياز است و موقعي كه تارت آماده شد به كمك شخص ديگري لبه نايلكس را گرفته و از ظرف خارج كنيد و با احتياط نايلكس را طوري كه به تارت آسيب نرسانيد را جدا كنيد
منبع:اشپزی رنگین