Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه خورش کاری مرغ ( غذای هندوستان )

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı طرز تهیه خورش کاری مرغ ( غذای هندوستان )
نویسنده موضوع Mahya Khanoom
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Mahya Khanoom

Mahya Khanoom

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Jul 9, 2014
ارسالی‌ها
107
پسندها
119
امتیازها
0
محل سکونت
زنجان سیتی
تخصص
یکمی ترجمه
دل نوشته
من و تــــــو یعـــــنی یه دنیـــــــا(MOSTAFA)
بهترین اخلاقم
مهربونو دلسوز
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 90 دقیقه


مواد لازم :
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
کاری 6 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه خورش کاری مرغ :
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.




مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.






2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.






نکته های غذا:

میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.

منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mosTafa
بالا پایین