Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خوراک بادمجان و گوشت کبابی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı خوراک بادمجان و گوشت کبابی
نویسنده موضوع Mahya Khanoom
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Mahya Khanoom

Mahya Khanoom

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Jul 9, 2014
ارسالی‌ها
107
پسندها
119
امتیازها
0
محل سکونت
زنجان سیتی
تخصص
یکمی ترجمه
دل نوشته
من و تــــــو یعـــــنی یه دنیـــــــا(MOSTAFA)
بهترین اخلاقم
مهربونو دلسوز
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم :
گوشت بره 500 گرم
پودر رازیانه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بادمجان متوسطدو عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
برگ‌های تازه ریحان3 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پنیر فتا ¼ پیمانه
لیمو ترشیک عدد


طرز تهیه :
سیخ‌های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشت‌های فیله بره را نیز به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت‌ها برسد. بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند.

در این فاصله، کباب‌پز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجان‌ها روغن زیتون بمالید. روی نان‌ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشت‌ها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نان‌ها روی کباب‌پز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت‌ها به خوبی پخته شوند. 4 تا 6 لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نان‌های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید .
 
بالا پایین