v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
کیوی میوه ی جوانی و تندرستی دارای ویتامین c به میزان شش برابر لیمو ترش و سرشاز از مواد مغذی دیگر است . به همین خاطر است که این میوه با عمری کمتر از ۲۰۰ سال تقریبا درتمام جهان موقعیت بالایی پیدا کرده است در ایران حدود ۳۰ سال است که کیوی شناخته شده است .
کیوی به علت خواص بالا و میزان کم قند به عنوان بهترین میوه زمستانی برای افراد دارای اضافه وزن و دیابتی ها به شمار می آید. قند موجود در کیوی که از مقدار کمی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده به آرامی در بدن متابولیز می*شود؛ بنابراین برای افراد دارای اضافه وزن و دیابتی نیز مفید است.
فیبر و املاح این میوه به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی می*کند و تامین کننده بخشی از فیبر مورد نیاز بدن است.
کیوی از جمله میوه*هایی است که انرژی کمی دارد؛ به طوری که در ۲۰۰ گرم از آن تنها ۱۰۰ کیلو کالری انرژی یافت می*شود و به همین دلیل می*توان در رژیم*های کم کالری از آن استفاده کرد.
کیوی رقیق کننده خون است و از چربی بالا و فشارخون، سرماخوردگی و ورم لوزالمعده پیشگیری می*کند.
پتاسیم موجود در این میوه نیز نسبتا بالا است و حدود یک چهارم پتاسیم مورد نیاز بدن را داراست.
برای تامین پروتئین موردنیاز بدن نمی*توان به کیوی اکتفا کرد زیرا تنها حدود یک درصد از آن است.
متخصصان غذایی بر این عقیده اند که برای پیش گیری از تب، ناراحتی های معده، بی حالی؛ خستگی، سرفه های شدید و زکام که در وجود باکتریها بروز می کند، مصرف ۱۵۰ میلی گرم ویتامین c که در میوه کیوی یافت می شود؛ بهترین راه است.
کیوی سیستم حفاظتی بدن را نیز تقویت و از بروز سرطان جلوگیری می کند.