Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه شيريني پيروک

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه شيريني پيروک
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





مواد لازم براي 10-12 نفر:

کره 150 گرم
شکر 90 گرم
تخم مرغ2 عدد
پوست پرتقال رنده کرده1 قاشق چايخوري
آرد 250 گرم
بيکينگ پودر1 قاشق چايخوري
مارمالاد به دلخواه1 پيمانه
زرده ي تخم مرغ براي تزئين1 عدد


روش تهيه :
قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. آن گاه کره ي نرم شده و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيکينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.
حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن کنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف کنيد. اکنون به باقيمانده ي خمير، کمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريکي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .
سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني که روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينک پيروک را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنک شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.
 
بالا پایین