Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پاستا مرغ با سس

  • نویسنده موضوع Yahoo
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı پاستا مرغ با سس
نویسنده موضوع Yahoo
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Yahoo

Yahoo

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 22, 2014
ارسالی‌ها
14
پسندها
29
امتیازها
0

اعتبار :

دنیای پاستاها خیلی تنوع داره....یکی از انواع خوشمزه ش همینه که میخوام براتون بگم....راستش بجه های من پاستاهای سفید رو زیاد دوست ندارن (بجه ن و عشق رنگ دیگه) اما این پاستا رو خیلییییییییی دوست دارن و بار اولی که درست کرده بودم و کم ریختم براشون که اگه دوست نداشتن نخورن...درخواست ریختن محدد هم بهم دادن...خلاصه که اگه با سیر و غذای پر کالری مشکل ندارین بریم ببینیم این سس معروف چطور حاضر میشه مواد لازم:
سینه مرغ : ۱ دونه
قارچ: ۱ بسته کوچیک
سیر یا پودر سیر :‌ ۴...۵ حبه
خامه صبحانه : نصف پاکت
پنیر پارمسان:‌۱ قاشق پر
پنیر خامه ای یا لبنه یا ریکوتا :‌۱ قاشق پر
پاستا پنه : ۱ بسته
جعفری تازه: ۲..۳ قاشق
طرز پخت:
سینه مرغ رو برش های نازک و خلالی کردم....من از سیر بحای پودر سیر استفاده کردم ..اونم زیااااااد....کم سیر خوشمزه نمیشه...خلال های مرغ رو توی تابه ریختم و تفت دادم..رنگش که برگشت کره هم اضافه می کنیم و همراه نمک و کمی فلفل (من فلفل قرمز زدم) تفت می دیم...درش رو گذاشتم تا مغز پخت بشه تو این فاصله پاستا پنه رو مثه همه پاستاها آبکش کردم (یه دیگ پر آب و نمک و زرچوبه...وقتی حوش اومد پاستاها رو می ریزیم توش و میذاریم تا بپزه و نرم بشه...بعدم آبکش) قارچ رو تمیز کردم و اسلایس کردم....پنیر ها رو هم دم دستم گذاشتم....
مرغ که پخت درش آوردم و قارچ رو ریختم و تفتش دادم توی همون تابه .... حالا مرغ رو هم برگردوندم به تابه و آویشن هم ریختم و گذاشتم یکم هم مزه بشن مواد....به به...ترکیب فوق العاده خوش عطریه..مرغ و قارچ و سیر و آویشن و کره...هوممممممممم
حالا خامه و پنیر رو هم ریختم و هم زدم تا خامه گرم و شل بشه...مقدار خامه و پنیر رو می تونین بیشتر هم بریزین...بسته به میلتون...حرارت ملایم باشه و هم می زنیم (از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا و چدار استفاده نکنین که کشداره ها....) پاستایی که آبش رفته و داغ هم نیست می ریزیم توش و هم می زنیم...نمک و فلفل و آویشن رو میزون می کنیم و تمام
توضیح عکس: ببینین این بار دیگه ای هست که درستش کردم و تو این حالت سیر له شده رو تفت دادم و بعد خامه و پنیرها رو ریختم....خواستم بگم فرقی نمی کنه سیر رو با مرغ تفت بدین یا توی سس بریزین...اینجوری مواد سس یکدست تر میشه فقط...بعد همه مواد رو با این سس مخلوط کردم و در حد گرم شدن هم زدم
توی ظرف سرو می ریزیم و روش جعفری تازه خرد شده می پاشیم و به به....
نوووووووووووش جون مدل رژیمیش رو هم میذارم که بحای خامه از سس سفید یا بشامل می تونین استفاده کنین
دسته بندی : ماکارونی ، پاستا
آشپزی با: پاستا, ماکیان, قارج تاریخ: 12:9 - جمعه 14 شهریور1393 | نویسنده: هانی شف |
 
بالا پایین