ستاره
کـاربـر ویــژه
یکی از غذاهای من درآوردی خودمه که خیلی هم خوشمزست...شما هم اگه این کوکو رو درست می کنین بیاین روش خودتون رو بگین مواد لازم:گل کلمسیر یا پیاز کوچولوجعفریتخم مرغسس گوجه فرنگی (کچاپ)پودر سوخاری (درصورت لزوم)نمک، فلفل، زرچوبهطرز پخت: مقدار مواد رو نمی تونم بگم چون هم این خیلی قدیمیه و یادم نیست..هم اینکه خب کوکوها دیگه چشمیه تقریبا.. نصف یه گل کلم رو توی خردکن ریختم بعد از شستن و گل کردن، پیاز کوچیک و 4 قاچ رو همراه با چند برگ جعفری و دو حبه سیر و یه تخم مرغ انداختم تو خردکن
بعدبا گل کلم ها خرد شده و یکم سس گوجه و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کردم..یه تخم مرغ دیگه هم شکوندم توش... همراه کمی نون خشک ساییده شده (پودر سوخاری) درصورت شل بودن مایه تون
من چند تا دونه زرشک هم ریختم توش
توی تابه که روغنش داغ شده ریختم و گذاشتم تا هر دو طرفش بشه..
من همیشه کوکوها رو روی اول رو با در میذارم بمونه، بعد که برگردوندم درش رو برمی دارم و برش می زنم
خیلی خیلی خوشمزه بود و اصلا هم مشخص نیود چی توشه...
می تونیم سیب زمینی کوچیک هم توش رنده کنیم..اونجوری هم خوب میشه نوش جون همتون...
بعدبا گل کلم ها خرد شده و یکم سس گوجه و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کردم..یه تخم مرغ دیگه هم شکوندم توش... همراه کمی نون خشک ساییده شده (پودر سوخاری) درصورت شل بودن مایه تون
من چند تا دونه زرشک هم ریختم توش
توی تابه که روغنش داغ شده ریختم و گذاشتم تا هر دو طرفش بشه..
من همیشه کوکوها رو روی اول رو با در میذارم بمونه، بعد که برگردوندم درش رو برمی دارم و برش می زنم
خیلی خیلی خوشمزه بود و اصلا هم مشخص نیود چی توشه...
می تونیم سیب زمینی کوچیک هم توش رنده کنیم..اونجوری هم خوب میشه نوش جون همتون...