ستاره
کـاربـر ویــژه
کالزونه ایتالیایی همون پیراشکی خودمونه که با خمیر پیتزا درست میشه و در نتیجه توی فر پخته میشه...مواد داخلش هم هر سسی می تونه باشه ولی برخلاف پیراشکی معمولی پنیر پیتزا هم داره...کالزونه معمولا به صورت تکی و بزرگتر از پیراشکی های معمولی درست میشه
مواد لازم: خمیر پیتزا سس گوشتی یا گیاهی پنیر پیتزا پنیر پارمزان سس کچاپ زرده تخم مرغ و کمی شیر برای رومال طرز پخت: شما از هر خمیر پیتزایی که دوست دارین میشه استفاده کنین و هر سس...من از این خمیر که قبلا آموزش دادم و بسیار راضیم ازش استفاده کردم... مایه گوشتی رو با فلفل دلمه و قارچ درست کردم (پیاز، گوشت، فلفل دلمه، قارچ و نمک و فلفل و رب و آویشن) خمیر رو وقتی استراحتش تموم شد 4 تا چونه گرفتم و هرکدوم رو به شکل گرد باز کردم..فر رو روی 200 روشن کردم.....مایه گوشتی رو یک سمت خمیر ریختم و پنیرها رو هم روی مواد...دست و دلباز باشین در ریختن مواد و پنیر..من زیاد نریختم البته! ...سمت دیگه خمیر رو روش آوردم ..با چاقو اضافه های دورش رو بریدم.. می تونین با دست لبه های خمیر رو بپیچین یا با چنگال روش فشار بدین تا بچسبه....به سینی فر منتقل می کنیم همه رو ... زرده تخم مرغ رو با کمی شیر مخلوط می کنیم و با برس روی کالزونه ها می مالیم می فرستیم توی فر تا زمانی که خمیر بپزه و روی نونها رنگ بگیره...اگه پخت کامل شد ولی روش طلایی نشد خیلیی کوتاه گریل رو روشن می کنیم و از کنار فر جم نمی خوریم ) البته من اینا رو توی مایکرو (حالت کانوکشن) درست کردم که مال بچه ها بود و عجله داشتن
این غول پیکرها رو هم برای خودمون توی فر ))
بازم میگم اگه محدودیت نداریم در ریختن مواد و پنیر دست و دلباز باشین )
این رو هم یک سری اینجوری قالبی درست کردم..به این شکل که خمیر رو نصف کردم...یعنی دو تا چونه...روی کاغذ روغنی یکی از چونه ها رو گرد باز کردم...کمی کچاپ روش ریختم..مایه گوشتی و پنیر هم روش و کمی آویشن ....خمیر دوم رو هم اندازه قبلی باز کردم و روش گذاشتم..لبه ها رو بهم چسبوندم ....حالا کل مجموعه رو به ظرف پیتزا منتقل کردم....متوجه شدین؟! من چون تو ظرف گرد پیتزا درست کرده بودم و نمی خواستم لبه های ظرف مزاحم چسبوندن لبه های خمیرم بشه..همه کارامو بیرون ظرف و روی کاغذ روغنی انجام دادم که راحت بتونم با کاغذ بلندش کنم و بذارم توی ظرف...اما اگه قرار باشه مثلا توی ظرف بزرگتر یا سینی فر درست کنین خب دستمون بازه و بدون کاغذ هم میشه خمیر رو توی سینی باز کنین و ادامه ماجرا ...... از زرده و شیر رومال میدیم و بعد با سس می تونیم روش طرح بکشیم....این اثر هنری کار کودک درون هانی خانومه )))))))) مگه چیه!! از اضافه های دور خمیر هم با کاتر قالب زدم روش....من رومال رو اول یادم رفت...بعد از فر درآوردم و تندی رومال زدم