Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

قزل آلا شکم پر ژاپنی

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı قزل آلا شکم پر ژاپنی
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم
برای 4 نفر
قزل آلا یا ماهیان مشابه1کیلو
ادویه 1 قاشق چایخوری
سیب متوسط پخته و قطعه شده1 عدد
پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
لیمو شیرین 4 قطعه
کره یا مارگارین ذوب شده نصف فنجان


قزل آلا شکم پر ژاپنی
طرز تهیه
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین