Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
مواد لازمبادنجان يك كيلوگرم
ارده سه قاشق سوپخوري
آب ليموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پيمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به ميزان لازم
مُطَبّل لبنانی
طرز تهيه
بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبيد يا در مخلوطكن بريزيد.ارده و آب ليموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمي نمك بزنيد دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنيد. مواد را داخل ظرف ريخته وسط آن را گود كنيد بقيه روغن زيتون را در گودي بريزيد. روي مطبل را ميتوانيد پودر فلفل قرمز و مقداري جعفري خردشده بپاشيد و ميل كنيد.
ارده سه قاشق سوپخوري
آب ليموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پيمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به ميزان لازم
مُطَبّل لبنانی
طرز تهيه
بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبيد يا در مخلوطكن بريزيد.ارده و آب ليموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمي نمك بزنيد دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنيد. مواد را داخل ظرف ريخته وسط آن را گود كنيد بقيه روغن زيتون را در گودي بريزيد. روي مطبل را ميتوانيد پودر فلفل قرمز و مقداري جعفري خردشده بپاشيد و ميل كنيد.