Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با برنامه نویسی به زبان php

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı برنامه نویسی PHP و MySQL
Konu Başlığı آشنایی با برنامه نویسی به زبان php
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

ایجاد وبسایت های استاتیک با صفحاتی از پیش طراحی شده مدتها است که جای خود را به صفحات داینامیک داده و دیگر کم تر سایتی را می توان یافت که محتوایش خط به خط به شیوه سنتی کدنویسی شده باشد، زبانهایی مثل asp , php و... تحولی نوین در وب ایجاد کرده و رفته رفته گوی سبقت را از دیگران ربودند، اما چرا php را انتخاب کنیم؟ پاسخ به این سوال به عوامل زیادی مربوط می شود چرا که هیچ زبانی کامل نیست ولی با توجه به مزیت ها از جمله رایگانی پی اچ پی، امکانات و قدرتمندی، دسترسی به منابع مختلف، سازگاری با انواع سرورها، استفاده گسترده و... توصیه می کنیم اگر علاقمند به فراگیری علم برنامه نویسی وب هستید پس از آموختن کلیاتی از css, html و javascript حتما دانشتان را با php کامل کنید، درست است که برنامه های مدیریت محتوا (CMS) کار را خیلی راحت کرده اند اما همیشه ایده هایی وجود دارند که در قالب آنها نمی گنجند و یا مشکلاتی پیش می آید که به دلیل مبهم بودن کدنویسی دیگران، ممکن است نتوانید آنها را رفع کنید یا دچار مشکل شوید.
[h=2]آموزش php[/h]
شاید آموختن PHP در نگاه اول کاری پیچیده به نظر برسد اما اصولا برای یادگیری زبان های برنامه نویسی کافیست ایده های ذهنی مان را خط به خط روی کاغذی خیالی بنویسیم و سپس با توجه به شیوه نوشتن (syntax) هر زبانی به دنبال راه حل تبدیل و فهماندن ایده به سیستم شویم، از طرفی هیچ کس نمی تواند مدعی شود که همه چیز را می داند ولی دانستن اصول اولیه و داشتن تجربه تا حد رفع نیاز، چیزی است که با کمی تلاش و دقت می توانیم به آن دست یابیم؛ ما در آموزش هایمان سعی خواهیم کرد که در عین مختصر گویی به حد کافی نیز شما را با دنیای جالب کدنویسی php آشنا کنیم.
[h=2]اجرای کدهای php در سیستم عامل[/h]
از آنجایی که php یک زبان سمت سرور (server side) است برای اجرای آن در سیستم خود نیاز به برنامه هایی تحت عنوان سرور مجازی دارید که امروزه به صورت رایگان در دسترس هستند، برای نمونه یکی از بهترین ها در آدرس زیر قابل دسترس است:
www.wampserver.com
همچنین:
www.appservnetwork.com
و همچنین:
www.apachefriends.org
پس از نصب هر یک برنامه های WampServer، AppServ یا XAMPP اکنون شما قادر به اجرای فایل های php روی سیستم خودتان خواهید بود، البته فایلتان را باید در ریشه سرور مجازی که معمولا پوشه ای با عنوان www است کپی نمائید؛ سپس در مرورگرتان به فرض عبارت http://localhost/example.php را بنویسید تا فایل example.php از فولدر www فراخوانی شود، اگر هم که به یک سرور آنلاین دسترسی دارید کار خیلی راحت تر است و کافی است فایلتان را به سرور منتقل کنید.
[h=2]چند مثال با php[/h]
از آنجایی که فلسفه پیدایش php ایجاد صفحات داینامیک و استفاده از آن در وب بوده، لذا قابلیتهای این زبان در کنار کدهای ساده html قابل دسترسی است و این یکی از نقاط قوت آن محسوب می شود؛ برای شروع و آشنایی بیشتر به کدها و مثال های زیر توجه کنید:
<?php
echo "اولین کد php من!";
?>
توضیح:
- کدهای php بین دو تگ علامت سوال ، php و علامت سوال نوشته می شوند (شیوه استاندارد).
- دستور echo مقادیر را به خروجی ارسال می کند.
حال به کد زیر توجه کنید:
<?php
$text = "اولین کد php من!";
echo $text;
?>پیش نمایش
توضیح:
- در کد بالا عبارت اولین کد php من! به جای پرینت مستقیم، ابتدا به یک متغیر داده شده و سپس آن متغیر به خروجی داده می شود (علامت $ نشان دهنده تعریف یک متغیر است).
حال به مثال زیر توجه کنید:
<?php
$num1 = 20;
$num2 = 50;
$total = $num1 + $num2;
echo $total;
?>پیش نمایش
توضیح:
- کد بالا مقدار متغیر total را به خروجی خواهد داد و متغیر total برابر است با حاصل جمع دو متغیر num1 و num2 که اعدادی به دلخواه به آنها داده ایم.
- در آینده در رابطه با نحوه استفاده و تعریف متغیر ها بیشتر خواهیم گفت و مثال های بیشتری مطرح خواهیم کرد.
مثالی دیگر:
<?php
$name = 'webgoo.ir';
if ($name == 'webgoo.ir'){
$hi = 'سلام وبگو!';
}
else{
$hi = 'سلام ناشناس!';
}
echo $hi;
?>پیش نمایش
توضیح:
- if (اگر) و else (در غیر اینصورت) برای ایجاد شرط به کار می روند و علامت == نشان دهنده برابری دو طرف آن است.
تقریبا هر آنچه که از وب بخواهید با php دستیافتنی است؛ در ادامه مطالب آموزشی در این باره بیشتر خواهیم گفت.
 
بالا پایین