Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پیش‌بینی کاهش بیش از تصور تولید گندم با افزایش دمای جهانی در یافته‌های محقق ایرانی

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار علمی
Konu Başlığı پیش‌بینی کاهش بیش از تصور تولید گندم با افزایش دمای جهانی در یافته‌های محقق ایرانی
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

بر اساس یافته‌های تیمی بین‌المللی از دانشمندان با همکاری «احسان عیشی رضایی»، محقق دانشگاه بن آلمان، به ازای اضافه‌شدن هر درجه سانتی‌گراد به دمای آب‌و‌هوای جهانی و در صورت عدم‌سازگاری گندم با این وضعیت، در آینده تولید کلی این محصول در دنیا به طور میانگین تا شش درصد کاهش خواهد یافت.
گندم نقش مهمی در تغذیه مردم سراسر کره زمین ایفا می‌کند اما تغییرات آب‌و‌هوایی برداشت آن را با تهدید مواجه خواهد کرد.
تیم بین‌المللی حاضر در این پژوهش، کاهش تولید گندم در واکنش به افزایش دمای جهانی در آینده را برای اکثر مناطق جهان پیش‌بینی کرد.
با در نظرگرفتن تولید جهانی 701 میلیون تن گندم در سال 2012، این امر به معنای کاهش احتمالی 42 میلیون تنی گندم به ازای افزایش هر درجه سانتی‌گراد دما در سطح جهانی است. این میزان همچنین معادل یک چهارم تجارت گندم جهانی است که در سال 2013 به 147 میلیون تن رسید.
محققان با بررسی 30 مدل محصول گندم در آزمایشات میدانی مختلف که در آن‌ها، دماهای فصلی به طوری میانگین از 15 تا 26 درجه سانتی‌گراد افزایش می‌یافتند، به یافته‌های خود پی بردند.
بر اساس بررسی‌های عیشی رضایی و همکارانش، کاهش تولید گندم به خاطر تغییرات آب‌و‌هوایی، احتمالا بیش از آنچه تصور می‌شود، است.
 
بالا پایین