*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم برای چهار عدد :
هویج رنده شده ½ پیمانه
پیاز خرد شده ¼ پیمانه
بلغور ¾ پیمانه
کشمش پلویی ۳/۱ پیمانه
فلفل دلمه ای کوچک ۴ عدد یا ۲ عدد بزرگ
پنیر موتزارلا رنده شده ¾ پیمانه
آب ½ پیمانه
خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته ۲ قاشق سوپ خوری
۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
۱٫ عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم.
2. در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.
3. پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم
هویج رنده شده ½ پیمانه
پیاز خرد شده ¼ پیمانه
بلغور ¾ پیمانه
کشمش پلویی ۳/۱ پیمانه
فلفل دلمه ای کوچک ۴ عدد یا ۲ عدد بزرگ
پنیر موتزارلا رنده شده ¾ پیمانه
آب ½ پیمانه
خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته ۲ قاشق سوپ خوری
۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
۱٫ عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم.
2. در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.
3. پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم