*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم :نخود و لوبيا سفيد یک پیمانه گوشت 250 گرم پياز متوسط یک عدد عدس یک پيمانه برنج دو پيمانه تره خرد شده 500 گرم فلفل قرمز يا سياه به ميزان لازم نمك و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه :ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه مي*پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كرده*ايم به گوشت اضافه مي*كنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه مي*كنيم و درجه شعله گاز را تنظيم مي*كنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريش*ريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعنا*داغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو مي*كنيم.* از ويژگي*هاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آباداني*ها يافت می شود.
طرز تهيه :ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه مي*پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كرده*ايم به گوشت اضافه مي*كنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه مي*كنيم و درجه شعله گاز را تنظيم مي*كنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريش*ريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعنا*داغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو مي*كنيم.* از ويژگي*هاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آباداني*ها يافت می شود.