Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کیک گوشت

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı کیک گوشت
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

گوشت چرخ كرده ران گاو (برزيلي)
آرد گندم
پنير پيتزا موزاريلا
سس هندي تند
سماق
نمك
فلفل قرمز
تخم مرغ
زرد چوبه
آويشن
خلال فلفل دلمه
خلال قارچ
برگ ريحان
مايه خمير

1. با آرد و نمك و مايه خمير يه خمير نون با مزه درست ميكنيم
2. گوشت چرخ كرده رون رو با تخم مرغ، فلفل قرمز، نمك، سس تند ، سماق و كمي پنير پيتزا مخلوط كرده و به شكل مستطيلي به تعداد 2 عدد (البته براي شروع) درست ميكنيم سايزش به اندازه دوتا انگشت گنار هم باشه! فيله هاي كوچولو

3. حالا فيله هارو در روغن سرخ مي كنيم تا خوب مغز پخت بشه

4. در همين حين با دست ديگمون خمير نونمون رو آماده مي كنيم به دين شكل كه:
مثل توي نونواييا به اندازه يه فنجون قهوه خوري خمير رو ور ميداريم و با وردنه پهنش ميكنم به اندازه يه كف دست! و سطحش رو ابتدا به سس تند يا (گرجه) معمولي آغشته مي كنيم، بعدش خلال دلمه و ريحان و آويشن و پنير پيتزا رنده شده رو روش پهن مي كنيم، حالا وخت قرار دادن گوشت بين خميره، گوشت سرخ كرده رو ميذاريم لاي خيمر و خمير رو دورش مي پيچونيم تا تمام گوشهاش بسته بشه، يادتون باشه خميرتون نبايد زياد قطور باشههه، مواظب نمك هم باشيد، حالا يكي يكي رول كيك هاي خامتون رو سرخ كنيد روي يه شعله ملايم، بعدش تا يكم خمير رنگ طلايي به خودش گرفت كيك رو سريع درآورده و روش پنير و آويشن ميريزيم تا روش آب شه :) اگه خواستين ميتونين سس تند رو هم روش بريزين

 
بالا پایین