*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم :
برگه زردآلو
دو پیمانه
كره
100 گرم
پیاز داغ
7 قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی
250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
آب
3 لیوان
زعفران
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
برگه*های زردآلو را 1 ساعت خیس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پیازداغ تفت می*دهیم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می*پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.
برگه زردآلو
دو پیمانه
كره
100 گرم
پیاز داغ
7 قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی
250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
آب
3 لیوان
زعفران
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
برگه*های زردآلو را 1 ساعت خیس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پیازداغ تفت می*دهیم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می*پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.