*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
به زود پخته می*شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می*كنیم.
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ* خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می*كنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ* شده كمی تفت می*دهیم.
لپه*ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می*كنیم.
در صورت تمایل می*توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به* را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می*كنیم.
به زود پخته می*شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می*كنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می*خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می*توانید همراه پلو میل بفرمائید.