Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خورشت به

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı خورشت به
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :


به زود پخته می*شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می*كنیم.


مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ* خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می*كنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ* شده كمی تفت می*دهیم.
لپه*ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می*كنیم.
در صورت تمایل می*توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به* را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می*كنیم.
به زود پخته می*شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می*كنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می*خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می*توانید همراه پلو میل بفرمائید.

 
بالا پایین