*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .
مواد لازم:
پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده نصف فنجان
شیر نصف فنجان
گوشت بره چرخ شده 600 گرم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
سیر تازه 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
نمک یک و نیم قاشق چای*خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای*خوری
پودر دارچین نصف قاشق چای*خوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای*خوری
سس گوجه فرنگی 3 فنجان
آب مرغ 1 فنجان
نعنای تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز رنده شده کمی
روش تهیه:
* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی*گراد تنظیم نمایید.
* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .
* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.
* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپ*های کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.
* آن*ها را حدود 15 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.
* سپس آن*ها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آن*ها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
* زمان پخت حدود 45 دقیقه می*باشد که بستگی به پخت کامل توپ*های گوشتی، دارد.