Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

رول مرغ و اسفناج

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı رول مرغ و اسفناج
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم :


  • سینه کامل یک مرغ
  • زعفران آبکرده 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
  • پودرسیر 1 قاشق غذاخوری
  • اسفناج پخته 200 گرم
  • سوسیس فرانکفورتر 2 عدد
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکههای کوچکتر تقسیم میکنیم و هر طرف سینه را با بیفتککوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغها را آبلیمو، زعفران آبکرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل میریزیم. هر دو روی مرغهای کوبیده شده را به همین شکل مزهدار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و میگذاریم دو ساعت بماند. در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغنزیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت میدهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار میدهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس میپیچیم. دور رولت را به طور کامل نخپیچیده داخل تابهای چدنی که از قبل داغ کردهایم، سرخ میکنیم.
 
بالا پایین