Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

5 دلیل برای آنکه از اچ‌تی‌سی وان m9‌ دوری کنیم!

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مطالب جالب و خواندنی
Konu Başlığı 5 دلیل برای آنکه از اچ‌تی‌سی وان m9‌ دوری کنیم!
نویسنده موضوع ertebatgostaran
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ertebatgostaran

ertebatgostaran

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 18, 2014
ارسالی‌ها
555
پسندها
272
امتیازها
0

اعتبار :

۱- فلز همیشه خوب نیست!
گوشی وان ام۹ زیباست اما جدا از آنکه طراحی این محصول اچ‌تی‌سی تا حد زیادی تکراری شده است، فلز به کار گرفته شده سبب می‌شود تا دستگاه استعداد بسیار زیادی در ضربه پذیری داشته باشد، ضرباتی که همیشه رد آن بر چهره گوشی باقی مانده و شما را از خاطره‌اش آزرده خاطر می‌کند. در واقع اگر گوشی‌تان به جایی محکم برخورد کرده و یا بر سطح زمین بیفتد، به احتمال فراوان یک خراش همیشگی بر روی پیشانی‌اش درج خواهد شد تا بگوید، فلز همیشه خوب نیست!

۲- داغ چون کوره
یکی از ایرادات اساسی که به محصول اچ‌تی‌سی وارد می‌شود، پردازنده اسنپدراگون ۸۱۰ آن بوده که از همان روزهای نخست، سبب ساز یک داغی زیاد برای گوشی شد، به طوری‌که اچ‌تی‌سی را مجبور کرد که به قیمت کاهش فرکانس هسته‌ها و کم کردن قدرت سخت‌افزاری دستگاه، مقداری از این گرما را بگیرد. اما این را بدانید که گوشی به خصوص در هنگام بازی‌های نسبتا سنگین، همچون یک کوره داغ شده و سطح فلزی هم به خوبی به پخش سریع این گرما کمک می‌کند تا یک اجاق گاز پرتابل را با خود به این سو و آن سو ببرید!

۳- دوربینی که تنها ادعاست!
اگر مقالات مربوط به دوربین‌های پرچم‌داران بازار و مقایسه آن‌ها را تا به حال خوانده باشید، متوجه می‌شوید که دوربین ۲۰ مگاپیکسلی اچ‌تی‌سی وان ام۹ در بین بزرگان، حرف چندانی برای گفتن ندارد. در واقع اچ‌تی‌سی با اینکه سرانجام دست از سر اولتراپیکسل برداشت، اما نتوانست دست به یک شاه‌کار در دوربین بزند و کیفیت تصاویر چنگی به دل نزده و از عدم شارپ‌نس کافی و نویز نسبتا زیاد رنج می‌برد.

۴- دکمه‌هایی که دوست داشتنی نیستند!
یکی از ایراداتی که به پرچم‌دار قبلی یعنی وان ام۸ وارد می‌شد، محل بد دکمه پاور بود که در بالای دستگاه قرار داشت. این بار اچ‌تی‌سی دکمه را به سمت راست و زیر کلیدهای صدا آورده اما همچنان محل قرارگیری آن خوب نیست و بارها برای‌تان پیش می‌آید که کلید صدا و پاور را با یکدیگر اشتباه بگیرید. مشخص نیست سازنده چرا اصرار داشته تا هر سه دکمه را در یک طرف، با اندازه‌ای نسبتا کوچک و در یک راستا قرار دهد و ای‌کاش حداقل صدا را به سمت چپ گوشی منتقل می‌کرد تا کاربر دایما دچار مشکل نشود.

۵- به شارژر نزدیک باش
باتری تعبیه شده بر روی گوشی یک نمونه ۲۸۴۰ میلی‌آمپری است که علی‌رغم افزایش نسبت به قبل اما همچنان عملکرد متوسطی داشته و شما را مجبور می‌کند که دایما فاصله‌تان را با شارژر در کم‌ترین حالت قرار دهید. ضمن اینکه مدت زمان لازم برای شارژ باتری نسبتا بالاست و بایستی چندین ساعت تا شارژ کامل گوشی دوام بیاورید که این امر می‌تواند برای صاحب گوشی تا حد زیادی آزار دهنده باشد.
 
بالا پایین