sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
یک کارشناس تغذیه گفت: کمبود برخی ویتامین*ها مانند آ و ب موجب بروز لکه*های پوستی می*شود اما نوع لکه*های ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین*ها متفاوت است.
بهنام گشتی زاده در گفت*وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه علت اصلی ایجاد لکه*های تیره رنگ بر پوست ناشی از مشکلات کبدی است، اظهار کرد: تغذیه نادرست در ایجاد مشکلات کبدی نقش مهمی دارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای تند و ادویه دار احتمال ایجاد لک*های پوستی را افزایش می*دهد،* اضافه کرد: در برخی افراد مصرف غذاهای ادویه دار و تند عامل ایجاد مشکلات کبدی است و توصیه می*شود مصرف این غذاها در رژیم غذایی کاهش یابد.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در جلوگیری از بروز انواع بیمارها گفت: به غیر از بیماری*های که ناشی از مشکلات ارثی و ژنتیکی است تغذیه نادرست را می*توان عامل بسیاری از بیماری*ها عنوان کرد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه رابطه ایجاد برخی از لکه*های پوستی و تغذیه نادرست به لحاظ علمی اثبات شده است،* تصریح کرد: کمبود برخی ویتامین*ها مانند ویتامین آ و ب نیز موجب ایجاد این لکه*ها می*شود اما نوع لکه های پوستی ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین*ها متفاوت است.
گشتی زاده با اشاره به لزوم گنجاندن سبزیجات و میوه در وعده*های غذایی گفت: هویج منبع غنی از ویتامین آ است هم چنین با مصرف انواع کلم و یا هلو می*توان لکه های پوستی که به دلیل کمبود ویتامین*ها ایجاد شده را درمان کرد.
بهنام گشتی زاده در گفت*وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه علت اصلی ایجاد لکه*های تیره رنگ بر پوست ناشی از مشکلات کبدی است، اظهار کرد: تغذیه نادرست در ایجاد مشکلات کبدی نقش مهمی دارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای تند و ادویه دار احتمال ایجاد لک*های پوستی را افزایش می*دهد،* اضافه کرد: در برخی افراد مصرف غذاهای ادویه دار و تند عامل ایجاد مشکلات کبدی است و توصیه می*شود مصرف این غذاها در رژیم غذایی کاهش یابد.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در جلوگیری از بروز انواع بیمارها گفت: به غیر از بیماری*های که ناشی از مشکلات ارثی و ژنتیکی است تغذیه نادرست را می*توان عامل بسیاری از بیماری*ها عنوان کرد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه رابطه ایجاد برخی از لکه*های پوستی و تغذیه نادرست به لحاظ علمی اثبات شده است،* تصریح کرد: کمبود برخی ویتامین*ها مانند ویتامین آ و ب نیز موجب ایجاد این لکه*ها می*شود اما نوع لکه های پوستی ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین*ها متفاوت است.
گشتی زاده با اشاره به لزوم گنجاندن سبزیجات و میوه در وعده*های غذایی گفت: هویج منبع غنی از ویتامین آ است هم چنین با مصرف انواع کلم و یا هلو می*توان لکه های پوستی که به دلیل کمبود ویتامین*ها ایجاد شده را درمان کرد.