Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با انگور

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با انگور
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




مواد لازم سالاد پاستا و مرغ با انگور,سالاد پاستا و مرغ با انگور خوشمزه,درست کردن سالاد پاستا و مرغ با انگور,انواع غذا با مرغ,گوشت پرندگان




مواد لازم سالاد پاستا و مرغ با انگور :
[FONT=yekan !important]مواد لازم[/FONT]​
[FONT=yekan !important]اندازه[/FONT]​
[FONT=yekan !important]مقدار / کالری[/FONT]​
[FONT=yekan !important]پاستا (پاستای شکلی)[/FONT]​
[FONT=yekan !important]1 بسته[/FONT]​
[FONT=yekan !important]نامشخص[/FONT]​
[FONT=yekan !important]گوشت مرغ (پخته و خرد شده)[/FONT]​
[FONT=yekan !important]1.5 فنجان[/FONT]​
[FONT=yekan !important]100 گرم / 200 کالری[/FONT]​
[FONT=yekan !important]انگور (انگور قرمز نصف شده از وسط)[/FONT]​
[FONT=yekan !important]3/4 فنجان[/FONT]​
[FONT=yekan !important]100 گرم / 80 کالری[/FONT]​
[FONT=yekan !important]کرفس[/FONT]​
[FONT=yekan !important](خرد شده) 1/2 فنجان[/FONT]​
[FONT=yekan !important]100 گرم / 13 کالری[/FONT]​
[FONT=yekan !important]بادام (تست شده)[/FONT]​
[FONT=yekan !important]1/4 فنجان[/FONT]​
[FONT=yekan !important]100 گرم / 612 کالری[/FONT]​


طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ با انگور :*. پاستا را در آب روی حرارت بپزید تا نرم شود. سپس با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید.*. در یک کاسه بزرگ، گوشت مرغ، انگور، کرفس و بادام را مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.*. حالا پاستا را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند.*. می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده و در یخچال بگذارید.
خواص کرفس :*. انواع کرفس به علت داشتن ویتامین «ث» لثه ها را محکم می کند و از خونریزی و رقت خون جلوگیری می کند. اشتهارا زیاد می کند و برای مبتلایان به بیماری های رماتیسم، نقرس، درد مفاصل و تصلب شرایین، غذای مفیدی محسوب می شود و این دسته از بیماران هم می توانند آن را در غذای خود داخل کرده و هم می توانند آب آن را گرفته یک فنجان در روز میل کنند. کرفس تب بر، باد شکن و ضد نفخ است و کلیه ها و مثانه را زهکشی کرده و دشمن سنگ کلیه است.
 
بالا پایین