sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[FONT=yekan !important]پرتقال,سالاد,سالاد پیاز و پرتقال[/FONT][FONT=yekan !important] [/FONT]
[FONT=yekan !important] [/FONT]
[FONT=yekan !important]مواد لازم برای آشپزی آکا[/FONT]
[FONT=yekan !important]برای 6 نفر:[/FONT]
[FONT=yekan !important]ـ 4 عدد پرتقال ریز
ـ 2 عدد نارنگی
ـ 2 عدد پیاز
ـ یک قاشق سوپخوری زیره
ـ یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
ـ یک قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
ـ 6 قاشق سوپخوری روغن زیتون
ـ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
ـ یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
ـ یک قاشق سوپخوری آب پرتقال[/FONT]
[FONT=yekan !important]طرز تهیه:[/FONT]
[FONT=yekan !important]1 ـ پوست پرتقالها و نارنگیها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانهدار از مقطع با قطر نیم سانتیمتری حلقهحلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقهحلقه خرد کنید.
2 ـ ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برشهای پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقههای پیاز را روی آنها بریزید.
پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده وسالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا میافتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
3 ـ پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتونسیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوشجان کنید.[/FONT]
[FONT=yekan !important]برگرفته از آشپز ایرانی[/FONT]
[/FONT]