sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغاستفاده از کرفس و بادام بو داده در این پیش غذای خوش رنگ و خوش طعم باعث ترد شدن آن می شود...
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگی شکم پر,شکم پر,گوجه فرنگی,دلمه گوجه فرنگی[/FONT][FONT=yekan !important][/FONT][FONT=yekan !important]مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/آشپزی آکا[/FONT]برای 20عدد :
سینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای خوری
آب لیمو یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد
شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه
بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری
[FONT=yekan !important]طرز تهیه:
* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.[/FONT]* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.
* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید. * با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید. * سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.
سینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای خوری
آب لیمو یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد
شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه
بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری
[FONT=yekan !important]طرز تهیه:
* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.[/FONT]* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.
* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید. * با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید. * سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.