Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغ

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغ
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

گوجه فرنگی شکم پر با سالاد مرغاستفاده از کرفس و بادام بو داده در این پیش غذای خوش رنگ و خوش طعم باعث ترد شدن آن می‌ شود...
[FONT=yekan !important]گوجه فرنگی شکم پر,شکم پر,گوجه فرنگی,دلمه گوجه فرنگی[/FONT]
[FONT=yekan !important][/FONT][FONT=yekan !important]مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/آشپزی آکا[/FONT]برای 20عدد :
سینه مرغ خرد شده سه چهارم لیوان
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سُس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چای ‌خوری
آب لیمو یک قاشق چای ‌خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی سفت و متوسط 10 عدد
شاهی یا اسفناج تازه نصف پیمانه
بادام بوداده تکه شده 2 قاشق غذاخوری

[FONT=yekan !important]طرز تهیه:

* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
[/FONT]
* گوجه فرنگی‌‌ ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ ها را تا نیم سانتی‌ متر مانده به پوست، بیرون آورید.

* گوجه‌ فرنگی ‌های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ‌ها خشک شود.
* سپس شاهی‌ یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید. * با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید. * سالاد آماده است شما می‌ توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن‌ ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.
 
بالا پایین