Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

جلوگیری از کپک زدن سبزیجات

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı خانه داری
Konu Başlığı جلوگیری از کپک زدن سبزیجات
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

سبزی ها و صیفی جان را چگونه سالم و به دور از کپک نگهداری کنیم؟ این سوال همیشگی هر خانم خانه دار است و برای پاسخ به این سوال با ما همراه شوید.




جلوگیری از کپک زدن
چطور می‌توان از خرابی و فساد زودهنگام صیفی‌جات و سبزی‌ها جلوگیری کرد و آنها را زمان بیشتری در خانه نگهداریکرد؟ راهنمایی‌هایی در این زمینه را در ادامه بخوانید.
چگونه از کپک زدن سبزیجات جلوگیری کنیم؟
جلوگیری از کپک زدن پیاز، سیر، موسیر
این صیفی‌ از جمله‌ سبزی‌هایی هستند که احتیاج به نگهداری در یخچال ندارند و کافی‌ است آنها را در محیطی خنک، تاریک و خشک نگهداری کنید. می‌توانید پیازهایتان را برعکس به‌صورتی که ریشه‌شان به سمت بالا باشد نگهداریکنید. زمان خرید پیاز فراموش نکنید که پیازهایی سالم بخرید که جوانه زده نباشند تا عمر بیشتری داشته باشند.
جلوگیری از کپک زدن سیب‌زمینی
احتیاج به محیط یخچال ندارد و در محیطی خنک و دور از رطوبت تا چند هفته سالم می‌ماند. می‌توانید روی سیب‌زمینی‌ها را با پارچه مشکی بپوشانید تا مانع رسیدن نور به آنها شود یا اینکه چند عدد سیب درختی بین سیب‌زمینی‌ها بگذارید تا تازه‌تر بمانند.
جلوگیری از کپک زدن سبزی‌ خوردن‌
هربار به مقداری که قصد مصرفشان را دارید بشویید و بقیه آنها را نشسته در ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید. اگر سبزی‌های شسته‌تان زیاد آمد، آنها را کاملا خشک کنید و بعد در ظرف در بسته یا درون کیسه پارچه‌ای در یخچال قرار دهید. بهتر است تره‌ها را از سبزی‌های شسته شده دیگر جدا کنید چون تره خیلی زود فاسد و باعث خرابی باقی سبزی‌ها می‌شود.
جلوگیری از کپک زدن بادمجان و کدو
بهتر است نشسته در داخل ظرف دربسته نگهداری شوند تا دیرتر خراب شوند.
جلوگیری از کپک زدن کاهو، کلم‌سفید، گل کلم و بروکلی
برای تازه نگه داشتن کاهوها تا چند هفته، آنها را داخل دستمال یا روزنامه بپیچید و در ظرفی دردار داخل یخچالنگهداری کنید و هربار موقع استفاده چند برگ آن را جدا کنید و بشویید، یادتان باشد با کاهو را با چاقو قطعه‌قطعه نکنید چون باعث قهوه‌ای شدن سرهای کاهو می‌شود. سبزیجاتی مثل کلم‌سفید، گل کلم و بروکلی را نیز مانند کاهو نگهداری کنید.
جلوگیری از کپک زدن قارچ خوراکی
اگر می‌خواهید از قارچ‌هایتان در مدت زمان بیشتری استفاده کنید، می‌توانید آنها را شسته و بعد از خشک شدن کامل در کیسه بریزید یا چند قطره آبلیمو به آنها اضافه و در فریزر نگهداری کنید. آبلیمو باعث می‌شود قارچ‌ها سیاه نشوند. اگر قرار است طی یکی‌دو روز قارچ‌ها را مصرف کنید آنها را در پاکت کاغذی درون یخچال نگهداری کنید.
جلوگیری از کپک زدن هویج
اگر می‌خواهید هویج‌هایتان ماندگاری بیشتری داشته باشند ساقه سبزشان را تا زمان مصرف جدا نکنید و بدون شستن آنها را در یخچال یا محل خنک و مرطوب نگهداری کنید. اگر یخچالتان فضای زیادی دارد، می‌توانید هویج‌ها را با موادی مثل شن نرم از هم جدا کنید. این کار باعث دیرتر خراب شدن آنها می‌شود. برای مصرف طولانی‌تر، هویج‌ها را شسته و در کیسه سوراخ‌دار در فریزر نگهداری کنید و تا ۲ یا ۳‌ماه از آنها استفاده کنید.
 
بالا پایین