!!!OMID!!!
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Jul 25, 2015
- ارسالیها
- 2,090
- پسندها
- 526
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- کرمانشاه
- تخصص
- مهندس عمران
اعتبار :
[h=2][/h]
مواد لازم:
روش تهیه:
۱ – شکلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یکدست شود.
۲- سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. تخممرغها را همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید.
۳- مواد شکلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید.
۴- ترکیب به دست آمده را روی سینی ۳۰×۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی در آن پهن کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف کنید.
۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
۶- پس از اینکه از فر خارج کردید یک سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنک شود.
۷- مواد را از سینی فر خارج کنید و روی کاغذ روغنی اضافی که کنار دستتان گذاشتهاید برگردانید.
۸- کاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را کنده و کنار بگذارید.
۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول کرده کاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر کاکائو، خامه و توتفرنگی تزیین کنید.
مواد لازم:
- تخممرغ: ۴ عدد
- آرد: ۳ قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری
- وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
- شیر: یکچهارم پیمانه
- شکلات خردشده: ۱۸۰ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
- توتفرنگی: ۳۵۰ گرم
روش تهیه:
۱ – شکلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یکدست شود.
۲- سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. تخممرغها را همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید.
۳- مواد شکلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید.
۴- ترکیب به دست آمده را روی سینی ۳۰×۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی در آن پهن کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف کنید.
۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
۶- پس از اینکه از فر خارج کردید یک سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنک شود.
۷- مواد را از سینی فر خارج کنید و روی کاغذ روغنی اضافی که کنار دستتان گذاشتهاید برگردانید.
۸- کاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را کنده و کنار بگذارید.
۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول کرده کاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر کاکائو، خامه و توتفرنگی تزیین کنید.