Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه براونی شکلاتی با ماسکارپونه و توت‌فرنگی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه براونی شکلاتی با ماسکارپونه و توت‌فرنگی
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :


براونی یا نان شیرینی قهوه ای یکی از خوشمزه ترین کیک و دسرها است. براونی های آماده را می توان در سوپرمارکت ها هم خریداری کرد. اما نان شیرینی خانگی یک طعم و مزه دیگر دارد.



مواد لازم

• ۲۵۰ گرم کره
• ۲۵۰ گرم تکه شکلات (حدود دو پیمانه)
• ۱٫۵ پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• دو پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ۶ عدد تخم مرغ درشت
• یک پیمانه گردو یا بادام خرد شده




روش تهیه

۱٫ کره را داخل یک تابه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز آن را ذوب کنید.
۲٫ تکه های شکلات و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.




۳٫ در این زمان، گردو یا بادام و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

۴٫ در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس یک توری روی تابه بگیرید و آرد را به تدریج اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید.




۵٫ حرارت را بسیار کم و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع لطیفی به دست بیاید. هر تخم مرغی که اضافه می کنید، خمیر براق تر می گردد.





۶٫ گاز را خاموش کنید. قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید و با قاشق، مواد را داخل قالب ها بریزید. ترجیحا دوسوم قالب را با مایه پرکنید تا هنگام پخت فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.





۷٫ قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید.

آیسینگ ماسکارپونه
مواد لازم
• نصف پیمانه کره آب شده در دمای اتاق
• ۲۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه
• دو پیمانه شکر قنادی
• دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
• نوک انگشت نمک




روش تهیه

۱٫ ماسکارپونه و کره را داخل کاسه همزن برقی بریزد و خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شوند.




۲٫ عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، دو پیمانه شکر اضافه کنید و آرام به هم زدن ادامه دهید. بهتر است شکر را در چهار مرحله به مواد اضافه کنید. آیسینگ را مزه کنید، اگر شیرینی آن کم بود، دوباره شکر اضافه کنید.

تزئین براونی با آیسینگ ماسکارپونه
۱٫ آیسینگ، یا همان خامه روی کیک را داخل قیف شیرینی پزی یا یک کیسه پلاستیکی ضخیم بریزید.




۲٫ یک لایه نازک از روی براونی ها رابرش دهید.





۳٫ یک لایه حلقه مانند از آیسینگ روی آن بگذارید.

۴٫ در آخر، یک عدد توت فرنگی را روی خامه بگذارید و آن را محکم کنید.

 
بالا پایین