Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

مهیا کردن کیک شکلاتی گرم

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı مهیا کردن کیک شکلاتی گرم
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

[h=2][/h]

آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه


مواد لازم : برای ۸ نفر
مارشمالو ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد (بزرگ)
شکلات (خرد شده) ۲۸۵ گرم
شکر ۱۱۵ گرم
کره ۸ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
۸ فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا ۵ دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت ۱۳ تا ۱۷ دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا ۲ تا ۴ دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر خارج میاریم و ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.

[h=4][/h]
 
بالا پایین