Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تیرامیسوی شکلاتی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı تیرامیسوی شکلاتی
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

[h=2][/h]


با درست کردن این دسر که سادگی و کم‌هزینه بودن چیزی از خوشمزگی آن کم نمی کند در شب قبل، می توانید با خیال راحت برای مهمانی خود آماده شوید.
مواد لازم



  • ۵۰۰ گرم پنیر خامه‌ای، نرم شده
  • ۱۵۰ میلی‌لیتر قهوه اسپرسو، سرد شده
  • ۱۰۰ گرم شکلات تیره، آب شده و سرد شده
  • ½ لیوان (۸۰ گرم) خاکه‌قند، الک شده
  • یک بستۀ ۲۵۰ گرمی بیسکوئیت شکلاتی

دستورالعمل

قدم اول: کف و دور یک ظرف آشپزی دایره‌شکل به ابعاد ۲۴ در ۱۰ سانتی‌متر را با کاغذ آشپزی نچسب بپوشانید و بگذارید از همه طرف مقداری کاغذ اضافه بیاید. پنیر خامه‌ای، ۱۰۰ میلی‌لیتر از قهوه، شکلات و خاکه‌قند را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از یک مخلوط‌کن دستی آنها را هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود.

قدم دوم: بیسکوئیت‌ها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. ۵ بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایه‌ها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای ۶ ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت ۲ سانتی‌متر برش دهید.
 
بالا پایین