sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید.کرهی بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکههای کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان میآورند.مدت زمان نگه داری در فریزر: تا ۳ ماه
مقدار برای هر نفر : ۱ تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : ۱۸ تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت پخت مرحله اول : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه سانتی گرادمواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن ۱ عدد
جو ¼ پیمانه
شیره ذرت ¼ پیمانه
کره بادام زمینی ۳ پیمانه
شکر قهوهای ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل ½ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
جوانه گندم برشته ۲ پیمانه
کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
تکههای کوچک شکلات به مقدار لازمطرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۳۰۰ درجه قرار دهید.در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.در یک ظرف بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا ۳ روز در دمای اتاق یا تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.
مقدار برای هر نفر : ۱ تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : ۱۸ تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت پخت مرحله اول : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه سانتی گرادمواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن ۱ عدد
جو ¼ پیمانه
شیره ذرت ¼ پیمانه
کره بادام زمینی ۳ پیمانه
شکر قهوهای ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل ½ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
جوانه گندم برشته ۲ پیمانه
کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
تکههای کوچک شکلات به مقدار لازمطرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۳۰۰ درجه قرار دهید.در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.در یک ظرف بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا ۳ روز در دمای اتاق یا تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.