Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ی گرانول کره بادام زمینی خوشمزه

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه ی گرانول کره بادام زمینی خوشمزه
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید.کره‌ی بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکه‎های کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان می‎آورند.مدت زمان نگه داری در فریزر: تا ۳ ماه
مقدار برای هر نفر : ۱ تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : ۱۸ تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت پخت مرحله اول : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد
مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن ۱ عدد
جو ¼ پیمانه
شیره ذرت ¼ پیمانه
کره بادام زمینی ۳ پیمانه
شکر قهوه‎ای ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل ½ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
جوانه گندم برشته ۲ پیمانه
کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
تکه‌های کوچک شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۳۰۰ درجه قرار دهید.در همین هنگام شیره ذرت، کره‌ی بادام زمینی، شکر قهوه‎ای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوه‎ای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.در یک ظرف بزرگ جو‎های برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکه‎های شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.تکه ها را بین کاغذ‎ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. می‎توانید تا ۳ روز در دمای اتاق یا تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.
 
بالا پایین