!!!OMID!!!
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Jul 25, 2015
- ارسالیها
- 2,090
- پسندها
- 526
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- کرمانشاه
- تخصص
- مهندس عمران
اعتبار :
مواد اولیه :
خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد : هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته : یک عدد
سرکه سفید و نمک : بە میزان لازم
زنجبیل تازه : کوچک چهار تکه
خلال شیرین شده پرتقال : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
سرکه را در ظرفی ریخته و می گذاریم بە مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می گردد.
خرمالوها را شسته و می گذاریم تا خشک شود.
به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می کنیم.
خرمالوها را بە صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز می گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می ریزیم. بە طوری کە سرکه روی خرمالوها را بگیرد.