sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
اگر تا به حال اسم
سیب ترشرا نشنیده اید یا آن را ندیده زیاد تعجب نکنید چون این میوه در مناطق کمی از کشور وجود دارد اما برخلاف کمیاب بودن آن ، سیب ترش دارای طعمی بی نظیر می باشد و خواص درمانی بسیاری دارا می باشد.
سیب ترش در اواخر فصل زمستان شکوفه می دهد و در اواسط فصل بهار قابل برداشت می باشد یا به اصطلاح رسیده است. سیب ترش اگر نرسیده باشد دارای رنگ سبز تیره، اندازه ی کوچک و طعمی تلخ می باشد اما اگر رسیده باشد از طعمی ترش مزه یا دو مزه (مخلوط از ترش و شیرین) برخوردار است و رنگ سیب ترش رسیده سبز روشن می باشد، اندازه ی آن نیز مقداری از سیب معمولی کوچکتر می باشد.
این نوع سیب در اندازه ی وسیع در باغ های شهرکی به نام
منصوریهسیب ترش در اواخر فصل زمستان شکوفه می دهد و در اواسط فصل بهار قابل برداشت می باشد یا به اصطلاح رسیده است. سیب ترش اگر نرسیده باشد دارای رنگ سبز تیره، اندازه ی کوچک و طعمی تلخ می باشد اما اگر رسیده باشد از طعمی ترش مزه یا دو مزه (مخلوط از ترش و شیرین) برخوردار است و رنگ سیب ترش رسیده سبز روشن می باشد، اندازه ی آن نیز مقداری از سیب معمولی کوچکتر می باشد.
این نوع سیب در اندازه ی وسیع در باغ های شهرکی به نام
از توابع بهبهان در استان خوزستان برداشت می شود و گاه دیده شده که در باغ های استان کهگلویه و بویر احمد نیز سیب ترش وجود دارد در نقاط دیگری از کشور نیز این میوه ی ناب و ترش مزه وجود دارد.
سیب ترش از مزه ای بسیار منحصر به فرد و چیزی بین ترش و شیرین البته متمایل به ترش برخورددار می باشد و خوراک افرادی هست که دوست دارند طعم های متفاوت و خوشمزه را بچشند. بعضی از افراد ترجیح می دهند سیب ترش را همراه با نمک بخورند.
از سیب ترش مربا، ترشی و گاه آب سیب ترش نیز گرفته می شود. از شکوفه ی آن نیز می توان مربای خوشمزه با عطر و طمعمی متفاوت به دست آورد.
سیب ترش دارای خواص درمانی بسیاری می باشد از جمله برای رفع حالت اسفراغ، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماری های عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید می باشد.
پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
این نکته نیز مهم است که تحقیقات نشان داده است که سیب ترش بر روی اعصاب و حافظه تاثیر منفی میگذارد، پس در خوردن سیب ترش زیاده روی نکنید !
سیب ترش از مزه ای بسیار منحصر به فرد و چیزی بین ترش و شیرین البته متمایل به ترش برخورددار می باشد و خوراک افرادی هست که دوست دارند طعم های متفاوت و خوشمزه را بچشند. بعضی از افراد ترجیح می دهند سیب ترش را همراه با نمک بخورند.
از سیب ترش مربا، ترشی و گاه آب سیب ترش نیز گرفته می شود. از شکوفه ی آن نیز می توان مربای خوشمزه با عطر و طمعمی متفاوت به دست آورد.
سیب ترش دارای خواص درمانی بسیاری می باشد از جمله برای رفع حالت اسفراغ، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماری های عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید می باشد.
پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
این نکته نیز مهم است که تحقیقات نشان داده است که سیب ترش بر روی اعصاب و حافظه تاثیر منفی میگذارد، پس در خوردن سیب ترش زیاده روی نکنید !