Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کیک یزدی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı کیک یزدی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم :

آرد : 200 گــرم
شکر : 100 گــرم
روغن مایع : 4/1 لیوان
ماست : 100 گــرم
تخم مــرغ : 2 عــدد
کنجد : به مقدار لازم
هــل و وانیل و جوش شیرین : هر کدام 4/1 قاشق چایخوری
نمک : کمی
طرز تهیه :
آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده کنار می گذاریم .
تخم مــرغ ها را با روغن مایع و ماست مخلوط کرده سپس شکر را اضافه می کنیم نمک و وانیل و هــل را افزوده و مخلوط می کنیم آرد (ترجیحا چند بار الک شده) را در دو مرحله اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
قالب ها را یا چرب می کنیم یا کاغذ مخصوص کیک یزدی روی قالب ها می گذاریم و مواد را با قیف یا قاشق داخل قالب ها می ریزیم طوریکه بیشتر از 3/2 قالب پر نشود و جا برای پف داشته باشد . رویش را مقداری کنجد ( می توان از گردو و فندق و پسته و...حتی کشمش استفاده کرد ) پاشیده وروی سینی چیده ودر قسمت وسط فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم بپــزد .
 
بالا پایین