sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] آرد : 1 پیمانه [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] وانیل : 4/1 قاشق چایخوری [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] شكر : 2/1 پیمانه [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] تخم مرغ : 3 عدد [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] بیكینگ پودر : 2/1 قاشق چایخوری[/FONT]
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا كرده زرده ها را با وانیل و نیمی از شكر می زنیم تا حالت كشدار پیدا كند .
سفیده ها را نیز جداگانه با همزن میزنیم كمی كه حالت كف پیدا كرد بقیه شكر را به آن افزوده و تا وقتی هم می زنیم كه وقتی ظرف را كج می كنبم از ظرف نریزد .زرده زده شده را به آرامی و با حركت دورانی ریسك مخلوط سفیده ها می كنیم و سپس آرد و بیكینگ پودر را نیز با همین حركت دورانی با مواد مخلوط می كنیم زیاد هم نزنیم چون ممكن است در موقع پخت پف مطلوبی نداشته باشد .مواد را درون قیف مخصوص بدون ماسوره ریخته و شیرینی ها را با فاصله به اندازه گردو درون سینی چرب شده می چینیم وبرای ترك خوردن شیرینی ها رویش كمی پودر شكر می پاشیم.
سینی را در قسمت وسط فری كه از 15 دقیقه قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن كرده ایم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم .
دو پیمانه خامه را در تنظیف قرار داده تا آب اضافه اش گرفته شود و با یك پیمانه پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و با قاشق یا برای زیبایی شیرینی ها ترجیحا با قیف ماسوره دار میان دو شیرینی لطیفه پخته شده قرار داده و رویش به دلخواه پودر پسته می پاشیم .