Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بامیه

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı بامیه
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم :
آب : 1 پیمانه و نیم
شكر : 1 قاشق مرباخوری
كره ( روغن جامد ) : 75 گرم
آرد : 1 پیمانه و نیم
تخم مرغ : 4 عدد
شربت قوام آمده ( متشكل از 2 لیوان شكر و 2 لیوان آب و 4/1 پیمانه گلاب و كمی زعفران)
نمك : نوك كارد
پودر نشاسته : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آب و شكر و روغن و نمك را روی حرارت ملایم می گذاریم وقتی شروع كرد به حباب زدن پودر نشاسته و آرد را اضافه می كنیم و هم می زنیم وقتی آب آن تبخیر شد و به صورت خمیر در آمد از روی حرارت برمی داریم و كنار میگذاریم تا سرد شود بعد از سرد شدن تخم مرغ ها را یكی یكی به خورد خمیر می دهیم .
خمیر آماده را داخل قیف مخصوص شیرینی پزی با ماسوره شكوفه ریخته قیچی مخصوص آشپزخانه را چرب كرده و روی روغن داغ شده خمیر را بعد از گذراندن از ماسوره به اندازه دلخواه قیچی می كنیم .
بعد از سرخ شدن بامیه ها را درون شربت سرد شده 2 تا 3 ساعت میگذاریم تا شربت به خورد بامیه ها برود .و بعد درون صافی قرار میدهیم تا شربت اضافی آن گرفته شود .
نوش جانتان
 
بالا پایین