sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
آب : 1 پیمانه و نیم
شكر : 1 قاشق مرباخوری
كره ( روغن جامد ) : 75 گرم
آرد : 1 پیمانه و نیم
تخم مرغ : 4 عدد
شربت قوام آمده ( متشكل از 2 لیوان شكر و 2 لیوان آب و 4/1 پیمانه گلاب و كمی زعفران)
نمك : نوك كارد
پودر نشاسته : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آب و شكر و روغن و نمك را روی حرارت ملایم می گذاریم وقتی شروع كرد به حباب زدن پودر نشاسته و آرد را اضافه می كنیم و هم می زنیم وقتی آب آن تبخیر شد و به صورت خمیر در آمد از روی حرارت برمی داریم و كنار میگذاریم تا سرد شود بعد از سرد شدن تخم مرغ ها را یكی یكی به خورد خمیر می دهیم .
خمیر آماده را داخل قیف مخصوص شیرینی پزی با ماسوره شكوفه ریخته قیچی مخصوص آشپزخانه را چرب كرده و روی روغن داغ شده خمیر را بعد از گذراندن از ماسوره به اندازه دلخواه قیچی می كنیم .
آب : 1 پیمانه و نیم
شكر : 1 قاشق مرباخوری
كره ( روغن جامد ) : 75 گرم
آرد : 1 پیمانه و نیم
تخم مرغ : 4 عدد
شربت قوام آمده ( متشكل از 2 لیوان شكر و 2 لیوان آب و 4/1 پیمانه گلاب و كمی زعفران)
نمك : نوك كارد
پودر نشاسته : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آب و شكر و روغن و نمك را روی حرارت ملایم می گذاریم وقتی شروع كرد به حباب زدن پودر نشاسته و آرد را اضافه می كنیم و هم می زنیم وقتی آب آن تبخیر شد و به صورت خمیر در آمد از روی حرارت برمی داریم و كنار میگذاریم تا سرد شود بعد از سرد شدن تخم مرغ ها را یكی یكی به خورد خمیر می دهیم .
خمیر آماده را داخل قیف مخصوص شیرینی پزی با ماسوره شكوفه ریخته قیچی مخصوص آشپزخانه را چرب كرده و روی روغن داغ شده خمیر را بعد از گذراندن از ماسوره به اندازه دلخواه قیچی می كنیم .
بعد از سرخ شدن بامیه ها را درون شربت سرد شده 2 تا 3 ساعت میگذاریم تا شربت به خورد بامیه ها برود .و بعد درون صافی قرار میدهیم تا شربت اضافی آن گرفته شود .
نوش جانتان